Nya balkongmöbler till balkongen

Amethyst, balkong, möbler, inredning

Amethyst, balkong, möbler, inredning

Vi köpte nya balkongmöbler i söndags. Vi har en sån där omöjlig balkong som är lång och smal, halva är inglasad vilket är helt underbart. Men inte så underbart om man inte kan sitta där. Vanliga stolar är ju inte sådär jätteskönt. Vi ville få in lite lounge-feeling och lyckades hitta en soffa med bord i konstrotting soom var på halva priset. Hade gärna haft den i svart, men mörkbrun som den är funkar också. Vår lägenhet är rätt ljus och även balkongen så ska klä om dynan i svart. Hade velat ha ett par kuddar i en färgstark nyans men frågan är om det funkar till det mörkbruna. Ska klura på det.


Tanken är också att det ska hänga gardiner bakom soffan men så räckte inte spiralen som de hänger i och sen har det inte blivit gjort. Man blir kanske blind för sånt där efter ett tag. Men så småningom. ^^

Vad har ni för stil på era uteplatser?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Superfin soffa och bord. Ser riktigt mysigt ut. Du gör helt rätt i att klä om dynan i svart tycker jag. Nog kan du ha färgglada kuddar även till det bruna. Go for it.

Längtar till en fika på balkongen din!

2012-03-28 @ 23:15:50
Postat av: {LUCY-EWELYN.SE}

Så himla fint och super mysigt!!! :D

2012-03-29 @ 14:20:06
URL: http://lucy-ewelyn.se
Postat av: Kajsa

Jättefint :) Vi har så liten balkong att vi knappt får plats med utemöbler. Sen så är det inte sol där en enda stund på dagen!

2012-03-31 @ 19:24:44
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Nina

å super fina!

2012-04-02 @ 23:15:29
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0