Red shoes

red shoes, skopunkten

Jag satsade på röda vårskor från skopunkten. Så himla sköna!

Amethyst

Undrar ni över bloggnamnet? Eller kanske inte...? Äh, jag har alltid haft en fachination för halvädelkristaller. Ametist är en sådan och den är även en sten som ligger mig varmt om hjärtat. Det är min månadssten också för den delen. 

Amethyst, meditation, chakra, new age, spiritualitet

För antal år sedan gick jag en kurs i pendelhealing. Sedan dess har jag gärna tagit till pndeln som verktyg när det kommer till min tro. Ikväll ska jag utvecklas ytterligare. Min kära och nära vän Florence håller kurser i personlig och medial utveckling och jag har fått äran att gå hennes kurs. Så jag förbereder mig med att meditera lite och lite annat spooky. ;) 

Om ni undrar varför jag lagt detta inlägget underen kategori med namnet Moder jord så är det för att det är en del i min tro och jag vet inte riktigt vad jag annars skulle kalla det. New age känns inte rätt, inte andlighet heller eftersom det innefattar så olika trosuppfattningar. Jag har min egen tro som på sitt sätt är unik. Och tro mig, jag gillar det vetenskapliga synsättet också. ;)

Nya balkongmöbler till balkongen

Amethyst, balkong, möbler, inredning

Amethyst, balkong, möbler, inredning

Vi köpte nya balkongmöbler i söndags. Vi har en sån där omöjlig balkong som är lång och smal, halva är inglasad vilket är helt underbart. Men inte så underbart om man inte kan sitta där. Vanliga stolar är ju inte sådär jätteskönt. Vi ville få in lite lounge-feeling och lyckades hitta en soffa med bord i konstrotting soom var på halva priset. Hade gärna haft den i svart, men mörkbrun som den är funkar också. Vår lägenhet är rätt ljus och även balkongen så ska klä om dynan i svart. Hade velat ha ett par kuddar i en färgstark nyans men frågan är om det funkar till det mörkbruna. Ska klura på det.


Tanken är också att det ska hänga gardiner bakom soffan men så räckte inte spiralen som de hänger i och sen har det inte blivit gjort. Man blir kanske blind för sånt där efter ett tag. Men så småningom. ^^

Vad har ni för stil på era uteplatser?

Vår!

Amethyst, Freja
Bjuder på en bild från förförra veckan.

Här är verkligen vår idag! Underbart! Vad gör ni idag sötnosar?
Här har vi kämpat med att få den yngsta damen av oss att somna. Jösses. Sängen var rena nöjesfältet, på riktigt alltså! Ingenting funka! När hon höll på att somna så satte ena katten igång och jama som besatt. Vaken bebis! Men tillslut så somnade hon. Annars hade det nog blivit en tuff dag.

Studiofoto

Amethyst, Freja
Förra veckan var Freja och jag på sista fotokurstillfället. Freja var lite förkyld, vägrade sitta stilla och hade en sådan dag då hon bara ramlade och var lite småkinkig. Men tänka sig, ett bra foto fick jag (jag fick några bra till faktiskt). Syns inte riktigt här men det blev väldigt skarpt valde svart bakgrund eftersom det är svårare att åstadkomma hemma. Får väll se om jag ska framkalla det. Kanske i svartvitt.

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

I cant resist

tulips, amethyst
Jag kan verkligen inte motstå bloggandet längre! Efter strul med mitt dåvarande domänhotell så har min gamla blogg inte funkat. Så what the hell. Kör väll en blogg här, kanske temporär, kanske inte. Hoppas mina gamla besökare hittar hit i alla fall. Och nya!
Idag njuter jag och Freja av att bara vara hemma! Hoppas på att dimman ska lätta här snart med. Men det ser mörkt ut!

RSS 2.0